Hi everyone!!! What a cold and wet day it is here in LA!! It’s really starting to feel like Christmas! and while I was online  I found this great recipe on a website called “Daisy’s World”, and I thought it would be great to pass it along since it’s so cute and yummy!

What you need:

  • Brownie Mix (after it’s cooled you can cut them into a round shape..if you don’t have a round cookie cutter you can use a metal can, just remove the top and bottom lid for the cake to slide off.. also a tomato paste can would work better because they’re small).
  • Strawberries- cleaned and without the middle
  • Vanilla- Mascarpone buttercream

How to Prepare:

  • Make the brownies according the recipe
  • For the Mascarpone Buttercream
    1/2 cup (1 stick) unsalted butter, room temperature
    8 ounces Mascarpone cheese, room temperature
    2-1/2 to 3 cups powdered sugar
    2 teaspoons vanilla extract
    pinch of saltBeat the butter and mascarpone cheese until light and creamy.
    Add vanilla extract and pinch of salt.
    Add 2-1/2 cups of sugar, half a cup at a time and continue beating until smooth. Add more sugar, if needed to reach the consistency and sweetness that you desire.To Assemble:
    Pipe the buttercream on top of each brownie (if you dont have a pipe bag you can add the buttercream into a ziplock bag, cut one corner and pipe it on top..)
    Cut the strawberries and place it upside down on top of the buttercream, push it slightly to secure in place.  Place a dot of buttercream on top of the strawberry to make the little pompom of the santa hat.Enjoy!!!! Have a great day everyone!!!
    _____________________________________________________________________________________

    Oi meus queridos! Como esta frio e chuvoso aqui em Los Angeles! Realmente esta ficando com cara de Natal!
    Eu estava navegando a net e encontrei essa receita em um site, e achei uma ótima idéia. Essa receita e` feita com brownie (mais tambem pode ser feita com bolo de chocolate), e é muito bonitinha para o natal!

    Ingredientes:
    Bolo de chocolate ou Brownie
    Morango
    Creme de Mascapone- receita abaixo ( ou creme chantilly)

    Como Fazer:
    Faça o bolo ou o brownie, espere até esfriar, e corte pedacinhos do bolo em o formato desejado (um pequeno círculo e` melhor para essa receita.. se você não tiver um forminha para fazer o círculo, você pode usar uma lata pequena e limpa de molho de tomate, tire as tampas dos dois lados, e use para o molde.

    Para fazer o creme de Mascarpone:
    1/2 copo de manteira ‘a temperatura ambiente
    8 oz. de queijo mascarpone
    2-1/2 to 3 copos de açúcar de confeiteiro
    2 colheres de colher de chá de extrato de vanila
    pitada de sal

    Bata a manteiga e o queijo de mascarpone até que fique cremoso
    Adicione o extrato de vanila e o sal, adicione o açúcar de confeiteiro, um poquinho de cada vez, até ficar homogêneo
    Adicione mais açúcar se a consistência e o gosto não estiver como você quiser

    Coloque uma camada de creme em cima do brownie, (para que fique mais bonito, coloque o creme em um saquinho plástico, esprema todo o creme em um canto do saquinho, e faça um pequeno corte na ponta, o creme vai sair perfeito)
    Corte os morangos e coloque de ponta cabeça em cima do brownie, empurre um pouco o morango no creme para que ele não caia… coloque uma bolinha de creme no topo do morango para finalizar o chapéu do papai noel.

    Espero que gostem!!! Beijosss!!!!!!!!!!